Φεύγει με μηδαμινή προσφορά

Ο δανεισμός του Ερνάνι ολοκληρώθηκε και ο Πορτογάλος μέσος επιστρέφει στην Πόρτο μετά από to πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος αποτέλεσε επιλογή του Μάρκο Σίλβα, αλλά δεν κατάφερε να διακριθεί και έχει μία δικαιολογία ότι πέρασε τραυματισμό.

Οι αριθμοί του είναι καλοί (οκτώ γκολ, επτά ασίστ σε 26 ματς), αλλά τα γκολ του τα σημείωσε σε τελειωμένα ματς του πρωταθλήματος (με Αστέρα και Παναιτωλικό) και σε παιχνίδια Κυπέλλου με Πλατανιά, Παναιγιάλειο και Χανιά. Στην Ευρώπη ήταν αόρατος και στον τελικό του Κυπέλλου ο Γκάλο να τον περιόρισε στο 100%.

Φεύγοντας έκανε την εξής ανάρτηση: «Μετά από ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης άλλη μια ακόμα χρονιά τελειώνει, γνωρίζοντας ότι όσα συνέβησαν δεν είναι όσα επιθυμούσαμε, ειδικά μετά την απώλεια ενός τίτλου. Μπορώ να πω ότι κανείς δεν νιώθει τόσο άσχημα όσο εγώ και όλοι στην ομάδα μου, γιατί κανείς δεν αγωνίζεται για να χάνει και πάντα παίζουμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά ορισμένες φορές, αλλά θα ήθελα να απολογηθώ για ό,τι δεν καταφέραμε να πετύχουμε και να σας προσφέρουμε τη χαρά που όλοι θα θέλαμε. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που μου επέτρεψε να φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα και την ευκαιρία που μου έδωσε για να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο από κάθε άλλο πράγμα, να παίζω ποδόσφαιρο. Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου… Σας ευχαριστώ πολύ!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα