Φλαμινί… η πρώτη μεταγραφή του Ζιλμπέρτο (;)

Η πρώτη μεταγραφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν αποκλείεται να προέρχεται από την πρώην ομάδα του την Άρσεναλ, καθώς ο Παναθηναϊκός, με τη μεσολάβηση του Βραζιλιάνου, φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Γάλλο μέσο των «κανονιέρηδων», Ματιέ Φλαμινί, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μίκαελ Εσιέν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 32χρονος μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Άρσεναλ, όπου τη φετινή σεζόν μέτρησε 24 συμμετοχές και δεν φέρεται να υπάρχει διάθεση να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Στον Παναθηναϊκό μελετούν την περίπτωσή του και συγκεντρώνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, με την περίπτωσή του βέβαια να είναι έτσι κι αλλιώς εξαιρετικά δύσκολη. Φέρεται πάντως να έχουν γίνει ήδη και διερευνητικές προσεγγίσεις, ενώ σκοπεύουν να επιδιώξουν κι απευθείας επαφή με την πλευρά του παίκτη, με τη μεσολάβηση πάντα, του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Θέμα ικανοτήτων και ετοιμότητας δεν τίθεται, ωστόσο το μεγάλο «αγκάθι» είναι το «βαρύ» συμβόλαιο του Γάλλου και βέβαια ο ανταγωνισμός, καθώς η περίπτωσή του απασχολεί αρκετές ομάδες, τόσο από την Αγγλία, όσο και από τη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα