Φοβούνται τον Μήτρογλου οι Βέλγοι!

Το να κληθείς στην Εθνική ομάδα του Βελγίου σήμερα δεν είναι απλό πράγμα, διότι διανύουμε μία περίοδο τεράστια άνθησης ποδοσφαιριστών από τη συγκεκριμένη χώρα, ωστόσο ο 31χρονος αμυντικός Λοράν Σιμάν τα κατάφερε. Παρά το ότι αγωνίζεται στο μακρινό αμερικανικό πρωτάθλημα (στους Montreal Impact), οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τoν Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και στο ματς της 25ης Μαρτίου θα τεθεί αντιμέτωπος της Εθνικής μας ομάδας.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά την κλήση του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και υποστήριξε πως πρέπει οπωσδήποτε η ομάδα του να κρατήσει το μηδέν για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως: «Έχουμε την ομάδα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας την οποία υπολογίζουμε πάρα πολύ. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, διότι διαθέτει αρκετά καλές επιθετικές μονάδες. Ειδικά αν επιτρέψουμε στον Μήτρογλου να βρει χώρους θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να τον περιορίσουμε,  πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μη δεχθούμε γκολ, διότι έτσι θα αυξήσουμε τις πιθανότητες νίκης, αφού έχουμε επιθετική ποιότητα».

Η αλήθεια είναι ότι το Βέλγιο πράγματι διαθέτει ποιότητα, ωστόσο ο Μήτρογλου είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στον κόσμο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα