«Φονέας» ο Αστέρας, 1-0 τον ΠΑΟ

Νίκησε την ΑΕΚ, πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (δέχθηκε γκολ στο 90’ με ανύπαρκτο πέναλτι) και τώρα νίκησε και τον Παναθηναϊκό. Ο φετινός «φονέας των γιγάντων» είναι ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε 1-0 των «πρασίνων», που μακριά από την έδρα τους δεν μπορούν να σταυρώσουν αποτέλεσμα.

Στο 86’ ο Ιγκλέσιας μετά από εκτέλεση κόρνερ έπιασε την κεφαλιά και ο Μουνάφο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το 1-0 που δεν άλλαξε στα τελευταία εννέα λεπτά – μαζί με τις καθυστερήσεις.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και κύλησε όπως τα περισσότερα παιχνίδια του ΠΑΟ μακριά από τη Λεωφόρο. Οι παίκτες του Ουζουνίδη μεταμορφώνονται προς το χειρότερο μακριά από την έδρας τους και αυτό πρέπει κάπως να το διορθώσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Αστέρας μετά από αυτή τη νίκη ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και άφησε μόνο ουραγό τον Πλατανιά, ενώ ο ΠΑΟ έμεινε επτά βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο και καλείται την επόμενη αγωνιστική να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Ο Κομίνης από τη Θεσπρωτία φόρτωσε με κίτρινη κάρτα τους Βιγιαφάνιες, Μολέδο, Κυριακόπουλο, Πασαλίδη, Κουρμπέλη, Κώτσιρα και Τόνσο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (61’ Μαντίντα), Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Καλτσάς (82’ Ιγκόρ), Δουβίκας (57’ Γκοντό)

ΠΑΟ: Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Μολέδ,ο Κουλιμπαλί (42’ Γιόχανσον), Κουρμπέλης, Σιλά, Χίλιεμαρκ (73’ Καμπέσας), Λουντ, Βιγιαφάνιες (63’ Μουνιέ), Μολίνς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα