Φορμαρισμένος ο Μανωλάς σύμφωνα με έρευνα!

Μία μικρή διάκριση περίμενε τον Κώστα Μανωλά στο τεύχος 105 του περιοδικού CIES που ασχολείται με τον αθλητισμό και τις εμπορικές του προεκτάσεις.

Συγκεκριμένα, το επιστημονικό προσωπικό προέβη σε μία τρίμηνη αναφορά των ποδοσφαιριστών σε ολόκληρη την Ευρώπη, θέλοντας να αναδείξει τους πιο φορμαρισμένους παίκτες σε όλες τις θέσεις, με τον Κώστα Μανωλά να κατατάσσεται ένατος αμυντικός μαζί με τον Σούμποτιτς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η έρευνα έχει γίνει με επιστημονικό τρόπο και αφορά τις ολοκληρωμένες προσπάθειες των αθλητών μέσα στο γήπεδο, την αποτελεσματικότητά τους και το πόσο επηρεάζουν οι ενέργειές τους το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ρονάλντο και οι υπόλοιποι παίκτες της Ρεάλ εμφανίζονται καταποντισμένοι στην έρευνα, επειδή η «Βασίλισσα» έχει φέρει πολλά αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο τρίμηνο, γεγονός που έχει αντίκρισμα και στην κατάταξή τους στην έρευνα. Στους επιθετικούς σάρωσε ο Μέσι, στους επιτελικούς μέσους οι Αζάρ και Οζίλ, στα χαφ ο Νούρι Σάχιν και στους αμυντικούς οι Σπάχιτς και Ντεμικέλις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα