Φορτούνης για πάντα στο λιμάνι!

Η συμφωνία είχε επέλθει εδώ και εβδομάδες, αλλά τώρα επισημοποιήθηκε. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Φορτούνη μέχρι το 2020, κάτι που σίγουρα πρέπει να έσπειρε τον ενθουσιασμό στον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Εννοείται πως παράλληλα αναπροσαρμόζεται και το συμβόλαιό του, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του έχει οριστεί κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ. «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, είμαι χαρούμενος που συνεχίζω και θέλω να συνεχίσω να δίνω όσα μπορώ και πρέπει πάντα να είμαστε σε θέση πρωταθλητισμού και να κατακτάμε τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και θέλω να κάνουμε το νταμπλ», ήταν τα πρώτα του λόγια μετά τις ανακοινώσεις.

Μαζί με τον Κώστα Φορτούνη ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό – κι αυτός μέχρι το 2020 – ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.  Ο 23χρονος αμυντικός μέσος από την  Κρήτη πήρε φέτος κάποιες ευκαιρίες στην αρχή της σεζόν, αλλά μετά δυσκολεύτηκε να βρει χρόνο συμμετοχής με τόσο συναγωνισμό στα χαφ. Οι άνθρωποι της ομάδας, όμως, τον πιστεύουν πάρα πολύ και ένιωσαν υποχρεωμένοι να στηριχθούν πάνω του. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει και Έλληνες παίκτες στη σύνθεσή του: Ο Μπουχαλάκης μετά τις ανακοινώσεις είπε: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και θα κάνω το παν για να τα καταφέρω, να κάνουμε καλύτερη προσπάθεια. Θέλω ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα