Φορτούνης και επίσημα στον Πειραιά

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Κώστας Φορτούνης, όπως ανακοίνωσε -λακωνικά- η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Τον παίκτη, τον οποίον ήθελαν τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Παναθηναϊκός οι Πειραιώτες τον απέκτησαν από τη γερμανική Καϊζερσλάουτερν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Φορτούνη».

«Να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και τους φιλάθλους»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έκανε αναφορά στους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν, στους στόχους της νέας του ομάδας, αλλά και τους φίλους των «ερυθρολεύκων». Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κ. Φορτούνης στο «olympiacos.org»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ήμουν και μικρός εδώ και θέλω να δικαιώσω μέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν εδώ.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το καλύτερο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να βρίσκεται εκεί όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες (σ.σ. Αμερική). Θα πάμε εκεί, θα δώσουμε τα φιλικά προετοιμασίας για να δει ο προπονητής τους καινούργιους παίκτες κι αυτό είναι πολύ καλό.

Τους οπαδούς μας θέλω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα