Φρίκη: Σκληρό βίντεο από το κρυφό δωμάτιο των οργίων του Τζάκσον

ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΣΕΞ ΜΕ ΖΩΑ, ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

 

Και επειδή κάποιοι φέρεται να αμφισβήτησαν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που έφερε στα φώτα της δημοσιότητας το Radar Online, που αποκάλυπταν  τις αρρωστημένες σεξουαλικές διαθέσεις του για ανήλικα αγόρια, σειρά έχει ένα βίντεο που πραγματικά σοκάρει. Δεκατρία χρόνια μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, δημοσιοποιούνται στοιχεία που έρχονται να ενισχύσουν την καταγγελία που είχε κάνει ο 13χρονος Γκάβιν Αρβάιζο, ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Μάικλ Τζάκσον.

Η καταγγελία αυτή ήταν που οδήγησε τότε τις αστυνομικές αρχές να εισβάλλουν με ένταλμα στη Neverland και ενώ ο τραγουδιστής έλειπε στο Λας Βέγκας, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με φρικιαστικά ευρήματα. Ανακαλύπτοντας ένα κρυφό δωμάτιο, κατέληξαν ότι εκεί οργίαζαν οι αρρωστημένες του φαντασιώσεις, που περιλάμβαναν πολύ αίμα, σαδομαζοχισμό, και βασανιστήρια. Στην έρευνα συμμετείχαν 70 άτομα από το γραφείο του Εισαγγελέα, όπου στην αναφορά τους συνέκλιναν ότι έχουν να κάνουν με έναν παρανοϊκό στο σεξ, εθισμένο στα ναρκωτικά, που χρησιμοποιούσε το αίμα, τις ακατάλληλες φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου, τις θυσίες ζώων, και διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις μεταξύ ενηλίκων, ώστε να κάνει τα παιδιά να υποκύπτουν στην θέληση του.

Σύμφωνα με τη «Radar Online» που δημοσιεύει τα εν λόγω έγγραφα, o Μάικλ Τζάκσον είχε μια πολύ μεγάλη συλλογή πορνογραφικού υλικού, ενώ στην κρεβατοκάμαρα του και στο μπάνιο του, βρέθηκαν τουλάχιστον εφτά συλλογές με φωτογραφίες και βίντεο έφηβων αγοριών αλλά και πολύ νεότερων, είτε γυμνών είτε ντυμένων με αδαμιαία περιβολή, που δεχόντουσαν βίαιη σεξουαλική κακοποίηση και βασανιστήρια.

εεεεεεεεεεεεφ

ςρρ

ρρτ

222222222222222

11

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα