Φρανκ Άντερσεν: Θα μπορούσα να μείνω στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θέλω άλλες μαλ…..!

Αποφασισμένος να εγκαταλείψει το χώρο του ποδοσφαίρου δήλωσε ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, λέγοντας πως θα μπορούσε να έχει μείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν θέλει, πλέον, άλλες μαλ….!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα σουηδικά Μέσα:

«Πριν από ένα χρόνο θα μπορούσα να επιστρέψω στη δουλειά, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θέλω να ξαναμπώ στην ίδια διαδικασία. Μέχρι τώρα δεν ήξερα αν αυτό είναι καλό για μένα, αν μπορώ να ζήσω χωρίς να εργάζομαι, να έχω το ίδιο άγχος, αλλά μίλησα πολύ με τη σύζυγό μου, Κέιτ, και συνειδητοποίησα ότι τελικά μπορώ να το κάνω πρώτα απ’ όλα για μένα τον ίδιο. Δεν ψάχνω για δουλειά, πραγματικά τώρα είμαι πολύ καλά.

Θα μπορούσα να έχω μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά όχι. Δεν θα μπορούσα. Πολλοί παραμένουν μόνο και μόνο επειδή δεν θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Εγώ δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά εγώ, όχι με αυτές τις συνθήκες. Πάντα έλεγα ότι “οκ, εάν δεν με θες, πες το μου και θα φύγω”. Όταν ήμουν νεότερος, με έπαιρνε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να σκέφτομαι έτσι. Τώρα είμαι μεγαλύτερος. Τώρα δεν θέλω τέτοιες καταστάσεις, δεν θέλω άλλες μαλ….».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα