«Φτάσαμε στο σημείο σήμερα, να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο»

Κριτική για τις δηλώσεις του Kάρολου Παπούλια περί υποχώρησης της Δημοκρατίας άσκησε η Σοφία Βούλτεψη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε πως «σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα, είναι η μέρα της αποκατάστασης της δημοκρατίας. Έχουμε σαράντα χρόνια δημοκρατία στην πατρίδα μας και θεωρώ ότι αυτό το οποίο υποχώρησε, με αφορμή και τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν είναι η δημοκρατία, είναι η αντίληψή μας για τη δημοκρατία».

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι ο κύριος πρόεδρος της Δημοκρατίας αυτό εννοούσε. Δηλαδή, εμείς φτάσαμε στο σημείο σήμερα, να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο». Επειδή περάσαμε 40 χρόνια τεχνητής ευημερίας με δανεικά και πιστεύοντας ότι η δημοκρατία είναι να διοριστούμε όλοι στο δημόσιο και να μην πληρώνουμε και φόρους, τώρα φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο».

«Μαγική εικόνα ο Τσίπρας»

Επιπλέον, η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν παρέλειψε να απευθύνει τα βέλη της και στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως «είναι μαγική εικόνα, καθώς εμφανίζεται και εξαφανίζεται, όταν υπάρχουν θέματα που μπορούν να γίνουν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.

Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση, διότι «αμφισβητείται από το ίδιο του το κόμμα».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα