«Φταίει ο Αλαφούζος»!

To Γιάννη Αλαφούζο υπέδειξε ως υπεύθυνο για τη φετινή απογοητευτική πορεία του Παναθηναϊκού ο Κριστόφ Βαζέχα, υποστηρίζοντας πως δεν ακούει τις εισηγήσεις των ανθρώπων του ποδοσφαίρου που έχει δίπλα του.

«Η ομάδα δεν έχει φιλοσοφία και δεν ξέρει τι θέλει. Έχει μεγάλη ευθύνη ο πρόεδρος. Τρελάθηκα μαθαίνοντας πως ο προηγούμενος προπονητής σε έξι μήνες έκανε τόσες μεταγραφές. Αυτά δεν γίνονταν στον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό έχει ευθύνη Αλαφούζος. Είχε και έχει κάποιους ανθρώπους όπως ο Σαραβάκος, ο Σίλβα, ο Λυμπερόπουλος τώρα, αν δεν τους ακούει πως να πάει καλά…

Αν ήμουν πρόεδρος θα ήθελα να ξέρω τι θέλω. Τη φιλοσοφία. Θα έλεγα για παράδειγμα πως θέλω να παίζω με έξι ξένους και πέντε Έλληνες. Αν δεν μπορείς θα έρθει άλλος. Μετά δεν γίνεται να αλλάζει συνεχώς το σύστημα. Πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε και μετά πάμε στις επιλογές των παικτών που ταιριάζουν στην ομάδα. Ο πρόεδρος είναι νέος στο χώρο και ήρθε να σώσει τον Παναθηναϊκό αλλά από κει και πέρα πρέπει να μάθει. Δεν γίνεται ν’ ακούει όσους δεν έχουν ιδέα και να μην ακούει όσους έχουν παίξει ποδόσφαιρο. Όταν έρχεται περίοδος μεταγραφών τ’ αλλάζουμε όλα. Κάθε έξι μήνες γίνεται το ίδιο. Πρέπει να υπάρχει λογική σε όλες τις κινήσεις» δήλωσε ο παλαίμαχος κανονιέρης και πρόσθεσε: «Δεν χρειάζονται μεγάλα ονόματα, χρειάζεται καλό σκάουτινγκ και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να έρθουν και να έχουν όρεξη. Πρέπει να υπάρχουν Έλληνες και να έρχονται απ’ έξω νέα παιδιά. Τώρα έχουμε ένα μήνα και παλεύουμε την τελευταία στιγμή να πάρουμε παίκτες. Εμείς είχαμε δει τον Λεβαντόφκσι και ήμασταν ανάμεσα σε αυτόν και στον Σισέ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα