«Φτου! Ντροπή τους»: Ποια επώνυμη τα «χώνει» σε Σεργουλόπουλο-Μπακοδήμου

 

Και στο παρελθόν οι δηλώσεις και οι σχολιασμοί των παρουσιαστών είχαν θίξει την εν λόγω κυρία, που τους είχε απαντήσει με βαρείς χαρακτηρισμούς. Η υπομονή της όμως εξαντλήθηκε εκ νέου και η Μαρία Ιωαννίδου, που φέρεται να τους είχε συγχωρέσει τα όσα αρνητικά είχαν πει στη μνήμη του Φρέντυ Γερμανού, με αφορμή τις νέες δηλώσεις τους, τους «σφάζει με το γάντι.

«Δεν τους το επιτρέπω! Δεν θα περάσουν καλά μαζί μου.Είναι η πολλοστή φορά αυτή με τον Φώτη και τη Μαρία. Εγώ δεν έχω κάτι εναντίον τους. Αυτοί κάτι έχουν. Εμπάθεια. Έρχεται λοιπόν η Μπακοδήμου και λέει αφού χρωστάνε στις τράπεζες να τα πληρώσουνε. Τι λες κορίτσι μου; Τι λες; Και αναστατώνεις τον κόσμο, τη σχολή μου, την οικογένειά μου! Να σπάνε τα τηλέφωνα και να μου λένε «χρωστάς στις τράπεζες»; Ντροπή! Φτου»!, ξέσπασε η τελευταία σύζυγος του Φρέντυ Γερμανού στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

«Αποχρωματίζουν, δυσφημίζουν, μουτζουρώνουν το όνομα της Μαρίας Ιωαννίδου – Γερμανού; Δεν τους το επιτρέπω! Δεν θα περάσουν καλά μαζί μου έτσι και με ξαναπιάσουν στο στόμα τους! Ποιες τράπεζες; Δεν χρωστάω σε καμία τράπεζα. Δεν έχω ανάγκη. Το σπίτι μου και όποιο σπίτι έχω, το έχω από τους γονείς μου και από τον Φρέντυ», κατέληξε πυρ και μανία.

φφφφφφφφφ

Λίγη ώρα μετά και τις επίμαχες δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου το ζεύγος του “ΦΜ live” έδωσε την εξήγησή του, αναφέροντάς της πώς δεν άκουσε καλά και πρόκειται για παρεξήγηση. Δείτε την εξήγηση στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα