«Φτύνει» τη Ρεάλ, πάει στο Μάντσεστερ

Η απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ, η «παγωμένη» σχέση του με τον Ζινεντίν Ζιντάν και το σενάριο… αντικατάστασής του από τον Εντέν Αζάρ, ώθησαν τον Γκάρεθ Μπέιλ να αρνηθεί την πρόταση πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του από τη Ρεάλ και να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Premier League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ουαλός άσος «έφτυσε» την πρόταση της «βασίλισσας» και βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με μία εκ των δύο ομάδων του Μάντσεστερ. Σίτι και Γιουνάιτεντ φέρονται να έχουν πείσει τον Μπέιλ για την επιστροφή του στη Βρετανία, ενώ η Ρεάλ εμφανίζεται να έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν θα είναι άλλος από τον Βέλγο μέσο της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ.

Η ομάδα της  Μαδρίτης πρότεινε στον Μπέιλ νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021, το οποίο απέρριψε δίχως συζήτηση ο εκπρόσωπός του. Όπως αναφέρεται στα διεθνή ΜΜΕ, ο Ουαλός θέλει να δουλέψει με έναν εκ των Ζοσέ Μουρίνιο ή Πεπ Γκουαρδιόλα, οι οποίοι θα αναλάβουν τις τύχες της Γιουνάιτεντ και της Σίτι αντίστοιχα.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, ο Μπέιλ απέκλειε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αγγλία. Τα δεδομένα, ωστόσο, άλλαξαν και ο ίδιος διαβλέπει καλύτερες προοπτικές εκτός… Ρεάλ, γεγονός που αποδείχθηκε από τον τρόπο που αντέδρασε ο μάνατζέρ του στην πρόταση για ανανέωση των Μαδριλένων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα