Φυτανίδης: «Ο αποκλεισμός μας έριξε ψυχολογικά»

Στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου χρειάστηκε να δώσει τη λύση στο σκοράρισμα και να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στον Ατρόμητο και τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος μίλησε για τις συνέπειες του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, αλλά και το θέμα που προέκυψε με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στον NovaΣπορ FM:
«Είναι πολύ καλή η ικανότητα του Πίτου στα στημένα. Έχουμε βρει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας, αλλά έτσι κι αλλιώς είμαστε ομάδα με έφεση στο ψηλό παιχνίδι. Σιγά-σιγά θα σκοράρουμε με μεγαλύτερη ευκολία. Το πρόβλημα είναι πως δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Θα προσπαθήσουμε, όμως να το βελτιώσουμε. Είναι θέμα συγκέντρωσης και δουλειάς.

Μας έκανε κακό ο αποκλεισμός στην Ευρώπη. Μας έριξε την ψυχολογία. Στεναχωρηθήκαμε και εμείς και ο κόσμος. Είδαμε όμως κι άλλες με μεγάλη ιστορία να αποκλείονται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Είναι πολύ νωρίς για να κοιτάμε τη βαθμολογία. Πλέον έχουμε μπροστά μας τη διακοπή του πρωταθλήματος, η οποία θα μας βοηθήσει ώστε να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας.

Είναι πολύ σημαντικό να παίζει κανείς σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις. Πάντως για το Θέμα της μεταγραφής, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ατρόμητος. Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι απλώς βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Όποιος θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα μου θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσει με την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα