Φωνή λαού, οργή Θεού στον ΠΑΟΚ!

opadoi paokΗ λύτρωση δεν ήρθε στο Περιστέρι! Με… υποδοχή, άγριο κράξιμο και ντου στον Ζήση Βρύζα αντέδρασαν οι αγανακτισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στην προσβλητική ήττα που υπέστη η ομάδα τους από τον Ατρόμητο.

Περίπου 50 οπαδοί περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», καταφεύγοντας σε έντονες αποδοκιμασίες προς τον προπονητή της ομάδας, Άγγελο Αναστασιάδη και στους παίκτες, την ίδια στιγμή που ορισμένοι επιτέθηκαν στον Ζήση Βρύζα, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα μετά την επέμβαση του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ, Γιάννη Αθανασιάδη! Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν στέλεχος του «Δικέφαλου του Βορρά» αναγκάστηκε να φυγαδευτεί, καθώς οι οπαδοί δεν φέρονταν διατεθειμένοι να του… επιτρέψουν την έξοδο από το αεροδρόμιο.

Ανάλογη… υποδοχή υπήρξε και στην Τούμπα, με τη διαφορά ότι το πούλμαν που έφτασε δεν είχε… παίκτες, τεχνικό τιμ και παράγοντες, γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ένταση, με αποτέλεσμα να καταγραφούν συγκρούσεις οπαδών με μία διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία είχε σπεύσει προς αποκατάσταση της τάξης.

Η Δευτέρα (16/2) αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμή σε επίπεδο κορυφής, καθώς έχουν προγραμματιστεί συσκέψεις και δεν αποκλείεται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Πηγές από την ομάδα της Θεσσαλονίκης άφησαν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, από την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη και την αποπομπή ορισμένων παικτών, μέχρι και εξελίξεις στο διοικητικό μέτωπο, δίχως να προσδιορίζεται μέχρι που μπορούν να φτάσουν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα