«Φόρτωσε» με Τζαβέλλα ο Άγγελος!

Η πρωτοβουλία του Γιώργου Τζαβέλλα να καταφύγει σε δικό του γιατρό, προκειμένου να τον εξετάσει, δίχως την άδεια του προπονητή του ή της διοίκησης του ΠΑΟΚ, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό του «Δικέφαλου του Βορρά», παρά τις επιτυχίες σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης, εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, γεγονός που αποτυπώθηκε με την ιδιαίτερη αναφορά που έγινε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και την κίνηση του Έλληνα προπονητή να παραπέμψει τον παίκτη στη διοίκηση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Η ένταση μεταξύ των δύο ανδρών συνεχίστηκε και στην προπόνηση της Δευτέρας, όταν ενώπιον όλης της ομάδας υπήρξε λογομαχία για το ίδιο θέμα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης παρέπεμψε το θέμα στη διοίκηση, ενώ ενημερώθηκε και ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος θα έχει συνάντηση με τον Τζαβέλλα το αμέσως επόμενο διάστημα. Σε περίπτωση που ο διεθνής μέσος εμμείνει στη στάση του και δεν αποδεχθεί το λάθος του, δεν αποκλείεται αρχικά να βγει εκτός αγωνιστικών πλάνων και τον Γενάρη να αναζητηθεί ομάδα, προκειμένου να παραχωρηθεί με μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα