Φύγε εσύ, έλα εσύ!

Έχοντας κατακτήσει έξι τίτλους στην καριέρα του, τον πρώτο σε ηλικία 17 ετών στο Ευρωπαϊκό Νέων και τον τελευταίο το καλοκαίρι στην Γαλλία στο Ευρωπαϊκό… Ανδρών, ίσως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στα 31 του να αισθάνεται πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του σε υψηλό επίπεδο (βλέπε Μπουντεσλίγκα). Δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση, λοιπόν, το ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιστρέψει στην Ελλάδα (εκεί που αναδείχθηκε κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής το 2011) για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να πάρει έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ!

Οι φήμες έχουν φουντώσει για τα καλά και γερμανικά δημοσιεύματα – της πάντα έγκυρης Bild – αναφέρουν πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζει πρόταση κοντά στα 4.000.000 ευρώ για να πάρει πίσω από την Βόλφσμπουργκ τον Πορτογάλο μέσο μέσα στο Γενάρη! Με το ίδιο ποσό είχαν αγοράσει οι «πράσινοι» τον Βιεϊρίνια το 2013, αλλά τώρα αξιώνουν κάτι παραπάνω, γνωρίζοντας άλλωστε πως ο ΠΑΟΚ θα αποσπάσει χρήματα πουλώντας τον Γκάρι Ροντρίγκεζ.

Στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με παζάρια ολκής. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διπλό ταμπλό – πουλάει Ροντρίγκεζ στη Γαλατά, αγοράζει Βιεϊρίνα από την Βόλφσμπουργκ – κι αν όλα πάνε κατ’ ευχήν θα αντικαταστήσει τον Γκάρι με έναν ποδοσφαιριστή που σίγουρα μπορεί να αναπληρώσει το κενό που θα αφήσει ο 26χρονος από το Πράσινο Ακρωτήρι και που θα ενθουσιάσει τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα