Χάος σε όλη τη χώρα

Μέσα σε τρία 24ωρα η Ελλάδα μετά την απίστευτη απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για δημοψήφισμα οδήγησε τη χώρα στο απόλυτο χάος. Όλα όσα συνέβησαν σε αυτό το Σαββατοκύριακο σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία.
Οι τράπεζες έκλεισαν, οι πολίτες δείχνοντας ιώβεια υπομονή ανέμεναν στις ουρές για να σηκώσουν τα λίγα χρήματα που τους επιτρέπει η κυβέρνηση, ενώ οι συνταξιούχοι έμεινα χωρίς λεφτά. Και αυτό διότι οι τράπεζες ανακοίνωσαν ότι κάποια υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα θα ανοίξουν την Πέμπτη, αλλά οι συνταξιούχοι δεν θα λάβουν όλη τη σύνταξη, αλλά ένα μέρος. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν.
Ταυτόχρονα οι περισσότερες των εταιρειών δίνουν μάχη για το πώς θα πληρώσουν την μισθοδοσία του προσωπικού, ενώ μικρές μεταποιητικές επιχειρήσεις αδυνατώντας να λειτουργήσουν με κλειστές τράπεζες ξεκίνησαν απολύσεις από την Δευτέρα το πρώι.
Παράλληλα πολλά βενζινάδικα έχουν αδειάσει και περιμένουν ανεφοδιασμό, καθώς οι πολίτες φοβισμένοι έτρεξαν να φουλάρουν τα αυτοκίνητα τους.
Την ίδια ώρα η αγορά νιώθει την καταστροφή. Άδεια μαγαζιά, καθώς οι πελάτες προσπαθούν να κρατήσουν τα λίγα ευρώ στην τσέπη από το να τα ξοδέψουν.
Τα μόνα καταστήματα που είχαν κόσμο ήταν τα σούπερ μάρκετ όπου επικρατεί το αδιαχώρητο για μια ακόμη ημέρα. Ο κόσμος στην κυριολεξία δεν γνωρίζει το τι μέλλει γεννέσθε και προμηθεύεται όσα μπορεί περισσότερα για να ανταπεξέλθει των αναγκών του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα