Χάσι: «Ακόμη και τώρα δε νιώθω βέβαιος για το μέλλον μου»

 Μεγάλη συνέντευξη στη βελγική εφημερίδα «Nieuwsblad»  παραχώρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπεζνίκ Χάσι, δείχνοντας ταπεινότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτή τη φορά δεν θα πάρει τις κόρες του από τις Βρυξέλλες – όπως έκανε πέρσι όταν πήγε στη Λέγκια και μετακόμισε όλη η οικογένεια στη Βαρσοβία – διότι δεν ξέρει πότε θα… απολυθεί.

«Δεν είναι στόχος μου να δείχνω ή να φωνάζω ότι είμαι κορυφαίος προπονητής. Το μότο μου είναι: ‘Σκάσε και δούλευε σαν στρατιώτης!’ Είμαι ευτυχής, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Δεν έχω κάνει ακόμα αυτό που περιμένουν από μένα, δεν ξέρω που θα είμαι σε δύο εβδομάδες. Η δουλειά μόλις άρχισε. Εκτός όλων των άλλων, οι κόρες μου έμειναν σε σχολείο στο Βέλγιο. Δεν θα κάνω τα ίδια λάθη όπως στη Βαρσοβία που με ακολούθησε η οικογένειά μου», είπε δείχνοντας πόσο…. αβέβαιος νιώθει σχετικά με το μέλλον του

«Ήξερα πριν υπογράψω ότι εδώ οι προπονητές αλλάζουν εύκολα. Ειλικρινά μέχρι την ώρα που υπέγραφα δεν θεωρώ ότι άξιζα να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Γνώριζα ότι υπήρχαν αρκετές αμφιβολίες. Πρέπει να κερδίσω το επόμενο ματς για να συνεχίσω να πείθω τους ανθρώπους».

Ο Κοσοβάρος τεχνικός ζητήθηκε στη συνέχεια να σχολιάσει κάποια από τα νέα αποκτήματα, αλλά και το τι περιμένει από την ομάδα του στο Champions League:

Για τον Καρσελά: «Η ομάδα προσπάθησε να τον πάρει και πέρυσι. Δεν κατάφερε όμως να τον πείσει».

Για τον Οφόε: «Όταν ανέλαβα είπα ότι ήταν προτεραιότητά μου. Δεν ήταν εύκολο να τον πάρουμε».

Για τον Ζιλέ: «Κι εγώ πάλεψα γι αυτόν. Ο σύλλογος δεν ήξερε όλους αυτούς τους παίκτες. Δε νομίζω ότι είπαν κατευθείαν, έλα υπέγραψε. Ευτυχώς ο πρόεδρος ήταν στην ίδια λογική με μένα. Τον ευχαριστώ γι αυτό. Ο Ζιλέ ήρθε επειδή ο Ντεφούρ ήταν πολύ ακριβός».

Για τον Ένγκελς: «Δεν πρέπει να πιστεύουμε όλα τα ποσά που ακούγονται. Όμως ο σύλλογος έκανε μια τεράστια οικονομική προσπάθεια. Τη μεγαλύτερη για αρκετά χρόνια. Κι αυτό επειδή ο στόχος είναι να ξαναπουλάει με αυξημένη αξία. Έχει περίπου το ίδιο προφίλ με τον Ρέτσο, το μεγάλο ταλέντο που πουλήσαμε».

Για τον Προτό: «Ο Σίλβιο ξέρει ότι αρχίζει ως Νο2 και αυτό είπα στον πρόεδρο. Το Νο1 είναι ο Καπίνο. Ο Σίλβιο μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί. Πρέπει να τον συναγωνιστεί. Θα παίξει στο Κύπελλο. Η εμπειρία του θα μας κάνει καλό».

Για τα ματς του Ολυμπιακού στο Champions League: «Οι παίκτες ήταν χαρούμενοι όταν έγινε η κλήρωση διότι δεν έχουν παίξει ξανά με την Μπαρτσελόνα, ούτε κι εγώ. Την επόμενη μέρα όμως κατάλαβαν τη δυσκολία της αποστολής. Έχω γνωρίσει τόσους αντιπάλους στο παρελθόν. Στοχεύουμε στην τρίτη θέση. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τον αντίπαλο μας την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τακτική αντιμετώπισης του Μέσι. Έχω να κερδίσω στο διάστημα αυτό μερικά άλλα ματς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα