Χέρι χέρι με τον Νικολόπουλο;

Όσοι παρακολουθούν τα πολιτικά παρασκήνια πιθανότατα θα γνωρίσουν τις πληροφορίες που θέλουν το πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργο Καρατζαφέρη να βρίσκεται σε τροχιά επανάκαμψης.

Μάλιστα, τις πληροφορίες επιβεβαίωσε τις προάλλες ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, όταν από την τηλεοπτική συχνότητα του ART TV έκανε γνωστό ότι στις 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει πολιτική συγκέντρωση σε αθηναϊκό ξενοδοχείο σε μία προσπάθεια να επανασυσπειρώσει τους οπαδούς του κόμματός του αλλά και αναποφάσιστούς ψηφοφόρους της ευρύτερης Δεξιάς που νιώθουν «άστεγοι» πολιτικά.

Όσοι λοιπόν ήξεραν τα τεκταινόμενα και το απόγευμα της Τρίτης είδαν τον Γιώργο Καρατζαφέρη να συνομιλεί στη «Βιβλιοθήκη» του Κολωνακίου με τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας και πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκο Νικολόπουλο, δεν άργησαν να κάνουν συνειρμούς.

Προφανώς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προσβλέπει στη στήριξη Νικολόπουλου, και επίσης προφανώς ο κοινοβουλευτικά (υπερ) δραστήριος Αχαιός θέλει να βολιδοσκοπήσει τα συν και τα πλην της κίνησης του προέδρου του ΛΑΟΣ, που δυνητικά θα μπορούσε να εκφράσει πιο πηγαία –λένε κάποιοι– τη γνήσια φιλοσοφία της Νέας Δημοκρατίας της οποίας ούτε ο Ν. Νικολόπουλος ούτε ο Γ. Καρατζαφέρης αρνήθηκαν ποτέ ότι είναι πιστοί οπαδοί.

Φυσικά από τον καφέ μέχρι την συμπόρευση η απόσταση είναι μεγάλη, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ενός επιτυχημένου «γάμου» συνήθως προηγείται ένα ισχυρό… φλερτ. Ίδομεν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα