Χαμός για τον Γ. Αγγελόπουλο

Την απήχηση που είχε το “Survivor”, αρχίζουν να καταλαβαίνουν οι πρώην παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης. Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε το “παρών” στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Πανόραμα” και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το στούντιο για να τον αποθεώσει.

Ο ίδιος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και το παρατσούκλι “Ντάνος”: «Πήγαινα στο φούρνο του θείου μου και με λέγανε «Ντανάκι», ε και έμεινε το «Ντάνος», είμαι κατά κάποιον τρόπο συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης. Στη Σκιάθο αν ζητήσεις τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δεν θα με βρεις. Αν πεις «Ντάνος» με ξέρουν όλοι».

Όσον αφορά το γεγονός ότι έδεσε καλύτερα με τους Χρανιώτη και Σπαλιάρα επισήμανε: «Το μεγάλο πρόβλημα στη σχέση που είχαμε ήταν ότι άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι εγώ με τον Χραν ή τον Σπαλιάρα που κάναμε παρέα, επειδή κάναμε παρέα και ήμασταν οι τρεις μας, φαινόταν ότι είχαμε τη δική μας κλίκα. Όχι απέναντι στον κόσμο, αλλά στους ανθρώπους που ήταν περισσότερο καλά μεταξύ τους, ότι εμείς έχουμε κάνει μια άλλη ομάδα.

Δεν ήταν έτσι, απλά ήμασταν αναγκασμένοι να κάνουμε παρέα και ο Γιώργος (Χρανιώτης) κρίθηκε πολλές φορές γι’ αυτό. Όχι πολύ έντονα, αλλά κρίθηκε και δεν ήταν τόσο αρεστό από τους υπολοίπους ότι μπορεί να περνάει χρόνο μαζί μου».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Χρανιώτης υποστήριξε: «Εγώ αισθανόμουν ότι εγώ με τον Ντάνο δεν ήμασταν ευπρόσδεκτοι. Μόνος μου αισθανόμουν ότι είμαι ευπρόσδεκτος, αλλά δεν μπορούσα να ανεχθώ κάτι τέτοιο, ούτε να το καταλάβω. Δεν καταλάβαινα γιατί ο Γιώργος δεν ήταν ευπρόσδεκτος στους υπόλοιπους. Υπήρχε ένα μικρό διάστημα που προσπάθησα να καταλάβω κι εγώ αλλά και να τον φέρω σε επαφή με άλλους ανθρώπους που ενδεχομένως είχαν πρόβλημα μαζί του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα