Χαμός για τους τερματοφύλακες!

Ασταμάτητα δημοσιεύματα θέλουν τις τέσσερις μεγάλες ελληνικές ομάδες να μελετούν διεξοδικά δύο ταλαντούχους γηγενείς πορτιέρο και μένει να δούμε αν τελικά θα προκύψει μία μετεγγραφή ή και δύο.

Ο Βασίλης Μπάρκας του Ατρόμητου και του Σωκράτης Διούδης της Μπριζ βρίσκονται καθημερινά στα ρεπορτάζ των τεσσάρων. Πρόταση καταθέτει ο ένας, «σφήνα» μπαίνει ο άλλος, όλο και γράφονται σενάρια και μένει να δούμε ποιες δύο ομάδες θα δείξουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θα κάνουν την καλύτερη προσφορά. Ας δούμε τα δεδομένα:

Ο Σωκράτης Διούδης  ανήκει στην Μπριζ και θεωρητικά με 300.000 ευρώ τον αποκτά όποια ομάδα θέλει. Έπαιξε δανεικός στον Πανιώνιο και ήταν εξαιρετικός, ενώ πριν καν γίνει 20 χρονών είχε αποδείξει την αξία του με τις μικρές Εθνικές. Το όνομά του έχει γραφτεί στα ρεπορτάζ και της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ!

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι πιο… «φρέσκο κουλούρι». Έχοντας κρατήσει το… «κουλούρι» στην άμυνα του Ατρόμητου στα μισά παιχνίδια απ’ όσα αγωνίστηκε φέτος στα 21 του χρόνια, έκανε το ξεπέταγμα και μέσα σε λίγες εβδομάδες μπήκε στα ρεπορτάζ όλων των μεγάλων. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα έκανε προσφορά μεγαλύτερη των 500.000 ευρώ στον Ατρόμητο, αλλά οι «μπλε» είπαν όχι και σύμφωνα με κάποια άλλα δημοσιεύματα, αρνήθηκαν επειδή έρχεται καλύτερη πρόταση από το κότερο.

Θεωρητικά, υπάρχει και ο Τσιτώντας του Λεβαδειακού που διακρίθηκε φέτος, αλλά μάλλον θα πρέπει να κάνει άλλη μία καλή χρονιά αυτός για να μπει στο μάτι των μεγάλων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα