Χαμός με την ψηφοφορία του Survivor

Μαζική ήταν η κινητοποίηση του κόσμου το βράδυ της Κυριακής, όταν άνοιξαν οι γραμμές για να ψηφίσουν υπέρ του Γιώργου Αγγελόπουλου, του Στέλιου Χανταμπάκη και του Γιώργου Χρανιώτη.

Αρκετοί έλαβαν μήνυμα πως η ψηφοφορία είχε λήξει, παρ’ ότι δεν είχε περάσει το προβλεπόμενο μισάωρο. Τα προβλήματα έδιναν κι έπαιρναν καθ’ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας, καθώς ούτε κι αυτοί που προσπάθησαν από σταθερό τηλέφωνο κατάφεραν να πιάσουν γραμμή.

Όταν μετά από ώρα το θέμα λύθηκε η εταιρία που διαχειρίζεται την ψηφοφορία, έστειλε εκ νέου μηνύματα σε όσους είχαν ψηφίσει εγκαίρως πως η ψήφος τους καταμετρήθηκε.

Στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου φαίνεται πως ο κόσμος με βάση όσα γράφονται στα social media πήρε τη θέση της δεύτερης και πολλοί χάρηκαν που εκείνη κατάφερε να κατακτήσει την ατομική ασυλία κι εν συνεχεία να ψηφίσει τον παρουσιαστή-μοντέλο. Έτσι, πολλοί έσπευσαν να στηρίξουν τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Γιώργο Χρανιώτη, προκειμένου εκείνοι να παραμείνουν στο παιχνίδι. Πάντως, τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι το επόμενο Συμβούλιο που θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα