Χαμός στην Αίγυπτο με τα εισιτήρια του Μουντιάλ

Η Αίγυπτος μπορεί να είναι μία από τις φτωχότερες χώρες παγκοσμίως, ωστόσο η ζήτηση των εισιτηρίων για τους αγώνες που θα δώσουν οι… Φαραώ στο Μουντιάλ της Ρωσίας είναι τεράστια, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η αιγυπτιακή αγγλόφωνη εφημερίδα «Egypt Independent», επικαλούμενη πηγές της FIFA.

Ο κυριότερος λόγος της ιδιαίτερης… ζέσης των Αιγυπτίων φίλων του ποδοσφαίρου φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι η χώρα τους πέρασε στα τελικά για πρώτη φορά ύστερα από 28 ολόκληρα χρόνια!

Κατά τα λοιπά, και σύμφωνα με την εφημερίδα, η σπουδή των ποδοσφαιρόφιλων αποδίδεται επιπλέον στην έτσι κι αλλιώς μεγάλη αγάπη που τρέφει για το άθλημα ο πολυπληθής αιγυπτιακός λαός. Στην συντριπτική τους πλειονότητα οι νέοι ασχολούνται φανατικά με το ποδόσφαιρο, συμμετέχοντας σε φιλικούς ή ερασιτεχνικούς αγώνες, που διεξάγονται στα πάμπολλα γήπεδα που διαθέτει η χώρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων, οι δέκα πρώτες χώρες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον ήταν: Αργεντινή, Περού, Μεξικό, ΗΠΑ, Κολομβία, Βραζιλία, Μαρόκο, Αίγυπτος, Κίνα και Πολωνία.

 

Σύμφωνα με την κλήρωση των αγώνων, η Αίγυπτος αναμένεται να δώσει τις… μάχες της στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 15, 19 και 25 Ιουνίου, οπότε θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη, τη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα