Χαμός στη Σκωτία με βουλευτή… ρέφερι!

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Σκωτία, καθώς ο βουλευτής του συντηρητικού κόμματος, Ντάγκλας Ρος, δεν παρευρέθηκε σε μια σημαντική συνάντηση στη Βουλή γιατί ήταν στην Πορτογαλία σε ρόλο βοηθού διαιτητή στο ματς του Champions League μεταξύ της Σπόρτινγκ και της Ρεάλ!

Ο Ντάγκλας Ρος φαίνεται πως μπορεί να κάνει δύο πράγματα συγχρόνως, ωστόσο… οι υπόλοιποι βουλευτές της χώρας του δεν το βλέπουν και με τόσο καλό μάτι.

Οι πολιτικοί του αντίπαλοι ήδη ζητούν την παραίτησή του καθώς όπως λένε δεν δείχνει σεβασμό απέναντι στα πολιτικά του καθήκοντα. Η δουλειά του διαιτητή είναι η δεύτερη του Ρος και του αποφέρει περίπου 50.000 ευρώ το χρόνο, όμως υπάρχουν φορές που χάνει συναντήσεις τις βουλής όπως είχε συμβεί και τον Σεπτέμβρη. Τότε βρισκόταν σε ένα πενταήμερο σεμινάριο διαιτησίας στην Ελβετία, όμως φαίνεται πως η πιο πρόσφατη απουσία του ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Προφανώς ο κύριος αυτός εκτιμά περισσότερο μια δουλειά σαββατοκύριακου που του αποφέρει περίπου 50.000 ευρώ το χρόνο και πληρωμένα ταξίδια σε Λονδίνο και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Δεν τον απασχολούν το ίδιο οι υποχρεώσεις του ως πολιτικός. Για μένα είναι απευθείας κόκκινη κάρτα αυτό» δήλωσε από την πλευρά του ο Μπεν Μακφέρσον, βουλευτής της Κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα