Χανιά: Ανοίγει τις πύλες του ο «Αγροτικός Αύγουστος»

Με στόχο την προβολή και προώθηση των Κρητικών προϊόντων ποιότητας και των ειδών λαϊκής τέχνης, ανοίγει τις «πύλες» της την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014, στις 20.00 το βράδυ, στο χώρο της Δυτικής Τάφρου, η 16η έκθεση «Αγροτικός Αύγουστος 2014», με σημείο αναφοράς την κρητική χλωρίδα, την υγεία, τη διατροφή και τον πολιτισμό.

Η έκθεση διοργανώνεται με τη συνεργασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – το οποίο ενέταξε την εκδήλωση στο πλαίσιο των “Θεσμοφορίων 2014” – και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (Ε.Β.Ε.Χ.).

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη συνέντευξη τύπου, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων, από τους διοργανωτές οι οποίοι και προσκάλεσαν τους κατοίκους και επισκέπτες των Χανίων να επισκεφθούν την Έκθεση και να γνωρίσουν από κοντά τα τοπικά προϊόντα ποιότητας, που θα υπάρχουν στα περίπτερα αυτής.

Η είσοδος στον “Αγροτικό Αύγουστο 2014”, είναι δωρεάν. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 19.30 έως 23.00 το βράδυ, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν τα οχήματα τους στο οικόπεδο της ΑΒΕΑ και στον ενοικιαζόμενο από τον Δήμο χώρο, πλησίον της Έκθεσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα