Χανιά: «1ος Νυχτερινός Δρόμος 2014»

Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας διοργανώνουν φέτος τον «1ο Νυχτερινό Δρόμο 2014» την Δεύτερα 27 Οκτωβρίου 2014, με στόχο την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου. Πρόκειται για απόσταση περίπου 7 χιλιόμετρων με αφετηρία και τερματισμό το Λιμάνι των Χανίων.

 

Η διαδρομή θα ξεκινήσει στις 19:00 από την Πλατεία Συντριβανίου (αλυσίδες) στο Παλιό Λιμάνι και θα συνεχίσει στις οδούς Χάληδων – Σκαλίδη – Κισσάμου – Κλαδισσός – Σελίνου – Παραλία Ν. Χώρας – Κολυμβητήριο, όλο το παραλιακό μέτωπο του Λιμανιού, με τερματισμό και πάλι στην Πλατεία Συντριβανίου (αλυσίδες).

 

Όπως γνωστοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων, Γεώργιος Αλογδιανάκης, για πρώτη φορά διοργανώνεται ανάλογος αγώνας, ενώ σε αυτόν μπορεί να συμμετέχει όποιος το επιθυμεί. Με το πέρας του αγώνα, στην πλατεία του Ενετικού Λιμένα, θα ακολουθήσει μουσική και χοροί από το παραδοσιακό συγκρότημα του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων, ενώ θα γίνει και κλήρωση δώρων, με δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση όλων των παρόντων συμμετεχόντων, που θα φέρουν το νούμερο συμμετοχής τους.

Σημειώνεται ότι η διάρκεια του αγώνα είναι 75 λεπτά. Κύπελλα θα δοθούν στους τρεις (3) πρώτους άνδρες της γενικής κατάταξης και στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, ενώ θα υπάρχει και ειδική κατηγορία ΑΜΕΑ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα