Χατζηισαΐας: Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ο οποίος αποτέλεσε το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά όσα είπε ο δυναμικός αμυντικός:
«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Μετά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε λίγο την μπάλα για να κάνουμε κάποιες φάσεις όμως δεν τα καταφέραμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Συνεχίσαμε και προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Την Πέμπτη έχουμε ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα περάσουμε.

Είχαμε πει να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να κάνουμε περισσότερες φάσεις. Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Δεχτήκαμε μία κόκκινη κάρτα αλλά συνεχίσαμε. Παίξαμε μπάλα αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, θα δουλέψω σκληρά και όλα θα πάνε καλά. Σιγά σιγά θα μάθω πώς παίζει η ομάδα και πιστεύω θα τα καταφέρω μια χαρά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα