ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ: “Ο Καμμένος τι είναι; Ο Πασπαρτού, ή ο Τιραμόλας”

Πολύ σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης σε ραδιοφωνική του παρέμβαση σχολιάζοντας το Υπουργικό Συμβούλιο. Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ. και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφερόμενος στον πρωθυπουργό τον χαρακτήρισε ως “ο Δρ Τζέκιλ στο εξωτερικό και ο Μίστερ Χάιντ στο εσωτερικό”, ενώ για τον Πάνο Καμμένο είπε: “Ο Υπουργός Εθν. Άμυνας πως παρεμβαίνει  και τι είναι; Πασπαρτού ή Τιραμόλας;”

Σχολιάζοντας το Υπουργικό Συμβούλιο, ο κ. Χατζησωκράτης δήλωσε: “Η φωτό από την χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου είναι ιδιαιτέρως χαρακτηριστική! Ο κ. Τσακαλώτος εμφανίζεται ως ο μοναδικός υπουργός , που δεν συμμερίζεται την χαριέσσα ατμόσφαιρα. Γιατί, πέρα από την κυβερνητική επικοινωνιακή διαχείριση,   φαίνεται ότι είναι και ο μοναδικός που γνωρίζει πως το μόνο θετικό που προσφέρει το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης, είναι  ακριβώς ότι έκλεισε και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Αυτά που θα συνέβαιναν αν η αξιολόγηση δεν έκλεινε!

Ο Υπουργός Οικονομικών ξέρει πως η κυβέρνηση εισέπραξε τα τρία ΟΧΙ:

-Δεν πήρε τη διευθέτηση του χρέους, όπως ζητούσε, ψηφίζοντας πανηγυρικά τα νέα μέτρα των 4,5δις ευρώ

-Δεν διασφάλισε τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα με νέο δάνειο, παρά μόνο την διαδικασία της «καταρχήν έγκρισης», που το ΔΝΤ χρησιμοποιούσε για τις περιπτώσεις τριτοκοσμικών χωρών τη δεκαετία του ΄90

-Δεν άνοιξε η διαδικασία για την ποσοτική χαλάρωση, το περίφημο QE”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα