Χειροπέδες σε δάσκαλο για αποπλάνηση 10 μαθητριών

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

Ένας δάσκαλος ηλικίας 51 ετών συνελήφθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι έχει αποπλανήσει 10 ανήλικες μαθήτριες δημοτικού!

Η υπόθεση ήρθε στο φως κατόπιν καταγγελιών μίας ανήλικης μαθήτριας στη διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου που φοιτούσε, καθώς και εκπροσώπου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες, ο δάσκαλος είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δέκα ανήλικων μαθητριών, (ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πόρτας της Θεσσαλονίκης seleo.gr, το οποίο επικαλείται τις σχετικές καταγγελίες εναντίον του φερόμενου δράστη, ο δάσκαλος που συνελήφθη προέβη κατ’ επανάληψη στις καταγγελθείσες ασελγείς πράξεις από το έτος 2011. Κατά τις ίδιες καταγγελίες, σε ορισμένες περιπτώσεις έδινε «χαρτζιλίκι» στα θύματά του προκειμένου να ικανοποιήσει τις νοσηρές ορέξεις του, ενώ φέρεται πως χρησιμοποιούσε απειλές σε βάρος των μαθητριών, ώστε αυτές να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους και να μην αποκαλύψουν τίποτα στους οικείους τους.

Αποτέλεσμα των καταγγελιών ήταν ο αρμόδιος ανακριτής να εκδώσει σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου άνδρες του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν το φερόμενο δράστη.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό, ο 51χρονος εκπαιδευτικός βαρύνεται με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών», «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας», «κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια», «ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής» και «απειλή».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα