Χειροπέδες σε σπείρα διαρρηκτών στην Αττική

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε σπείρα διαρρηκτών στην Αττική. Την τελευταία τετραετία τα μέλη της σπείρας είχαν διαπράξει επιπλέον επτά διαρρήξεις – κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Επιπλέον επτά διαρρήξεις – κλοπές εξιχνίασε η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ), σε συνέχεια της εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης, αποτελούμενης από άτομα Γεωργιανής υπηκοότητας, που διέπρατταν κλοπές και ληστείες σε σπίτια στην Αττική.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξακριβώθηκε ότι την τελευταία τετραετία τα μέλη της σπείρας είχαν διαπράξει επιπλέον επτά διαρρήξεις – κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Στην ομάδα είχαν ενταχθεί ως μέλη γυναίκες, επίσης Γεωργιανής καταγωγής, οι οποίες εργαζόμενες ως οικιακές βοηθοί ή αποκλειστικές νοσοκόμες, εκμαίευαν πληροφορίες από τα θύματα, τις οποίες στη συνέχεια παρείχαν στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας για να διευκολύνουν τη δράση τους.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί επτά άνδρες και τέσσερις γυναίκες τον Φεβρουάριο, όταν και εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον εννέα περιπτώσεις ληστειών και διαρρήξεων – κλοπών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα