Χιλιάδες τα γράμματα στα ΕΛΤΑ με παραλήπτη τον Άι Βασίλη

Χιλιάδες επιστολές φθάνουν στα ΕΛΤΑ τις τελευταίες ημέρες, με τελικό προορισμό τον Άι Βασίλη. Τα γράμματα είναι γεμάτα από ευχές, αγάπη και ζεστασιά καθώς οι ημέρες όπου διανύουμε μπαίνουν όλο και πιο πολύ στο γιορτινό κλίμα. Οι περισσότερες επιστολές είναι γραμμένες από μικρούς αλλά πολλές είναι αυτές όπου γράφτηκαν από μεγάλους, οι οποίοι με την σειρά τους αποτύπωσαν στο χαρτί τις ανησυχίες τους και τις δύσκολες περιόδους που περνούν.

Όπως είπε η πρόεδρος των ΕΛΤΑ, Ευφροσύνη Σταυράκη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ 104,9 FM, «χιλιάδες άνθρωποι στέλνουν κάθε χρόνο επιστολές, με τελικό παραλήπτη τον Άι Βασίλη», υποστηρίζοντας ότι πέρσι εστάλησαν 120.000 γράμματα.

Η ίδια, διάβασε ένα συγκινητικό γράμμα από μία ενήλικη γυναίκα «Τίποτα δεν θα ήθελα να σου ζητήσω να μου φέρεις. Θέλω όμως να σου δώσω τα άγχη και τις γκρίνιες και να τα πετάξεις εκεί ψηλά στην παγωμένη θάλασσα. Να μπορώ χωρίς αυτά να απολαμβάνω κάθε μέρα το φως της καινούριας αυγής, το γέλιο των παιδιών, τις ζαβολιές τους. Να μπορώ να χαίρομαι το πολυτιμότερο πράγμα που έχουμε, που είναι η ζωή μας».

Η κ. Σταυράκη, συνέχισε λέγοντας ότι «Πέρσι εστάλησαν περίπου 120.000 γράμματα από παιδιά και από μεγάλους. Οι άνθρωποι των ΕΛΤΑ τα διαβάζουν όλα και όσα γράμματα έχουν σαφή διεύθυνση στο φάκελο λαμβάνουν απάντηση και ένα μικρό δωράκι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα