Χολτσχάουζερ σαν να λέμε Γιόχανσον

Η ΑΕΚ απέκτησε δωρεάν τον Γιάκομπ Γιόχανσον, διότι ο Σουηδός μέσος δεν ήθελε να ανανεώσει στην Γκέτεμποργκ, επιλέγοντας να μείνει ελεύθερος και να επιλέξει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Φαίνεται, όμως, πως την ίδια τακτική ακολουθεί και στην ελληνική ομάδα, καθώς για την ώρα αρνείται να μπει σε συζητήσεις ανανέωσης (αν και ο ίδιος λέει πως απλά δεν έχει έρθει η ώρα).

Όλα δείχνουν, όμως, ότι η ΑΕΚ βρίσκει αντίδοτο στη συμπεριφορά του Γιόχανσον. Οι πληροφορίες από τη Βιέννη αναφέρουν πως ούτε ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ, ο Αυστριακός μέσος της Αούστρια, θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το σύλλογο της πατρίδας του και φαίνεται πως πίσω από αυτή τη στάση του κρύβεται «δάκτυλος» της ΑΕΚ!

Ο Χολτσχάουζερ εντυπωσίασε στο ματς του ΟΑΚΑ, είναι σε σούπερ ηλικία (24), παίζει στη θέση του Γιόχανσον, αλλά και του Αϊντάρεβιτς και επειδή σίγουρα ένας από τους δύο Σουηδούς θα χαιρετίσουν το καλοκαίρι, ο παίκτης της Αούστρια κολλάει γάντι στην Ένωση. Εδώ που τα λέμε, μέχρι και τον ρόλο του Μάνταλου μπορεί θεωρητικά να πάρει, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που τον αξιολογούν ως δεκάρι. Η αλήθεια είναι πως όσοι είδαν από κοντά το ματς ΑΕΚ – Αούστρια Βιέννης κατάλαβαν πως είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής!

Το σίγουρο είναι πως τον Χολτσχάουζερ τον παρακολουθούν και γερμανικές ομάδες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα