Χούλιγκαν του Ολυμπιακού τα έσπασαν στο ΕΘΝΟΣ (φωτό)

Ποδοσφαιρικά επεισόδια, χωρίς… ποδόσφαιρο! Χούλιγκαν του Ολυμπιακού πέρασαν από τα γραφεία της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ καθ’ οδόν προς το «Γ. Καραϊσκάκης» και έσπασαν τα τζάμια της εισόδου, επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα έξω από το κτίριο, πετώντας επίσης κόκκινες μπογιές για να αφήσουν το στίγμα τους.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, προπηλακίστηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος (δέχθηκε χτύπημα με γκλομπ και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του), ενώ οι δύο αστυνομικοί που φρουρούσαν το κτίριο δεν μπορούσαν να επέμβουν και να βοηθήσουν, καθώς οι χούλιγκαν ήταν πάνω από 40! Σύμφωνα με καταθέσεις δημοσιογράφων του ΕΘΝΟΣ, δύο οπαδοί του Ολυμπιακού κρατούσαν μολότοφ, αλλά τράπηκαν σε φυγή λίγο πριν σπάσουν οι τζαμαρίες και δεν πρόλαβαν να τις εκτοξεύσουν!

Πρόκειται, φυσικά, για “συμβολική” επίθεση, με μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας όμως, καθώς το ΕΘΝΟΣ είναι ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, ενώ αργότερα υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Με αυτόν τον τρόπο οι οπαδοί του Ολυμπιακού… προστατεύουν και την ομάδα τους, καθώς δεν κινδυνεύει με τιμωρία!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα