Χρήμα με ουρά μοιράζει ο ΟΠΑΠ

Χρήμα με ουρά μοιράζει καθημερινά ο ΟΠΑΠ, με τους παίκτες των παιχνιδιών του Οργανισμού να κερδίζουν αθροιστικά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Παράδειγμα οι χιλιάδες νικητές του ΣΚΡΑΤΣ που την εβδομάδα από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου μοιράστηκαν 4.000.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή.

Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή πρόσφατα προστέθηκαν δύο νέα παιχνίδια: Το «Δώρο Χριστουγέννων» αξίας 2 ευρώ και το «Κέρδη στα Πανιά σας» αξίας 5 ευρώ που επανακυκλοφορεί με ανανεωμένη εμφάνιση και κέρδη έως 250.000 ευρώ. Την προηγούμενη εβδομάδα, τα δύο νέα παιχνίδια μοίρασαν συνολικά 879.947 ευρώ.

Περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα –από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου– 2016 μεγάλα κέρδη περίμεναν τους νικητές του «Πάμε Στοίχημα», καθώς οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας βρέθηκε στο Αίγιο. Προέβλεψε σωστά το Ημίχρονο/Τελικό σε 6 αγώνες από την Championship και τη Serie A, παίζοντας σύστημα 4-5-6, και με 5,75 ευρώ κέρδισε 18.733 ευρώ.

Ξεπέρασαν τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ τα επιπλέον κέρδη από το MegaBooster
Τα κέρδη στο «Πάμε Στοίχημα» πολλαπλασιάζονται με το MegaBooster, τη μεγάλη προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ, που δίνει επιπλέον μπόνους από 5% έως 100% στους τυχερούς που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω (πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το MegaBooster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague, με μπόνους από 10% έως 100% για τις τετράδες και πάνω.

Το MegaBooster έχει μοιράσει περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια ευρώ, σε επιπλέον κέρδη, από τις 26 Αυγούστου 2016 μέχρι σήμερα. Την προηγούμενη εβδομάδα δύο νικητές διπλασίασαν τα κέρδη τους με το MegaBooster.

Ένας νικητής από τη Ξάνθη με 0,50 ευρώ κέρδισε 2.477 ευρώ. Προέβλεψε σωστά τα Under/Over σε 14 αγώνες από τη Super League, τη La Liga, την Premier League, τη Ligue 1 και το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Τα επιπλέον κέρδη του από το Mega Booster ανήλθαν σε 1.238,31 ευρώ.

Ο δεύτερος νικητής από την Κατερίνη με 6 ευρώ κέρδισε 7.373 ευρώ. Πόνταρε σε 13 αγώνες από τη La Liga, την Premier League, τη Serie A και τα πρωταθλήματα της Δανίας και της Σκωτίας, επιλέγοντας στοιχήματα όπως Τελικό Αποτέλεσμα, Διπλή Ευκαιρία, Under/ Over. Τα επιπλέον κέρδη του από το Mega Booster ανήλθαν σε 3.687 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα