«Χριστούγεννα Αλληλεγγύης» στον δήμο Αγίου Δημητρίου

Συνεπής στο αίσθημα αλληλεγγύης αλλά και στη δέσμευσή του να βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό εκείνων που έχουν ανάγκη, ο δήμος Αγίου Δημητρίου διοργανώνει τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων τρεις μεγάλες δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών. Συγκεκριμένα:

# Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, από τις 10:00 μέχρι τις 18:00, στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής αλληλεγγύης που διοργανώνουν οι Κοινωνικές Δομές του δήμου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου, το οποίο τα τελευταία 2 χρόνια με ευθύνη και συνέπεια καλύπτει βασικές ανάγκες συμπολιτών μας. Σε μια ολοήμερη χριστουγεννιάτικη γιορτή, οι Κοινωνικές Δομές έχουν σχεδιάσει σειρά από διάφορα πολιτιστικά, ψυχαγωγικά και οικολογικά δρώμενα επικεντρωμένα στο παιδί.
# Την ίδια ημέρα –στις 20 Δεκεμβρίου– σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και τον ΣΚΑΪ στο πλαίσιο της γνωστής πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην κεντρική είσοδο του εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, θα συγκεντρώνουμε, καινούργια ή σε καλή κατάσταση, παιχνίδια και ρούχα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τα παιδιά που θα επισκεφθούν το χώρο και θα φέρουν τα δώρα τους, μαθαίνοντας την αξία της προσφοράς.
# Επιπλέον, καθημερινά μέχρι το τέλος του χρόνου, στο ισόγειο και στο 2ο όροφο του δημαρχείου, συγκεντρώνουμε βρεφικές τροφές, γάλα και κρέμες σε σκόνη για τα παιδιά του Κομπάνι, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολεμικό κλοιό από τις δυνάμεις του ISIS, αποτελώντας ένα σύγχρονο σύμβολο αντίστασης της δημοκρατίας απέναντι στον ολοκληρωτισμό.

Δράσεις δομών 20-12-2014

Σκοπός του δήμου Αγίου Δημητρίου, μέσα από αυτές τις στρατηγικές συνέργειες και δημιουργικές δράσεις προσφοράς, είναι να είναι πάντοτε πρωτοπόρος σε θέματα αλληλεγγύης και να αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους τους πολίτες που έχουν την ανάγκη να προσφέρουν.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα