Χρυσοβελώνη: Θέμα παραμονής Καμμένου στους ΑΝΕΛ αν δεν αποδείξει όσα λέει

Αμφίβολη κρίνεται η παραμονή του Δημήτρη Καμμένου ακόμα και στους Ανεξάρτητους Ελληνες, σύμφωνα με όσα είπε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. «Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει σοβαρό θέμα παραμονής του στο κόμμα αν δεν αποδείξει ότι ο λογαριασμός του είχε δεχθεί χάκινγκ… ο Πάνος Καμμένος τον κάλεσε να αποδείξει τα λεγόμενά του» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Mega.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη μετά τις εξελίξεις και για την αξιολόγηση (σ.σ για τις θέσεις των υπουργών) που έγινε…» σχολίασε ακόμη η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Σημείωσε πάντως ότι υπήρξε αμέσως αντίδραση του κόμματος και του Πάνου Καμμένου.

Επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Καμμένος είχε προκαλέσει τον Ιούνιο επεισόδιο εναντίον της στη Βουλή μετά την ανακοίνωση που είχε εκδώσει ως εκπρόσωπος του κόμματος για τις αντισημιτικές αναρτήσεις του στο διαδίκτυο. «Δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή στο περιστατικό» δήλωσε με νόημα η βουλευτής.

Οι δημοσιογράφοι, μάλιστα, ρωτώντας την Μαρίνα Χρυσοβελώνη για το πώς είναι δυνατόν να μην ήξερε κανείς κάτι για τις αναρτήσεις αυτές του Δημήτρη Καμμένου, τις θύμισαν και το επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την ίδια (Ο Δ. Καμμένος την είχε πιάσει από το πέτο!). «Με εμένα υπήρξε μια κακή στιγμή, το επεισόδιο έληξε», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ και συνέχισε: «Η ανάρτηση για το Αουσβιτς ήταν γνωστή. Εγώ προσωπικά δεν είχα παρακολουθήσει τις άλλες αναρτήσεις του Δημήτρη Καμμένου.

Το τι γνώριζε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν γνωρίζω, εκρίθη ότι ο Δημήτρης Καμμένος ήταν ικανός και είχε τα προσόντα για αυτή τη θέση και για αυτό προτάθηκε, αν ήξερε ή δεν ήξερε ο Πάνος Καμμένος, θα πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο, εγώ δεν γνωρίζω. Αλλά εγώ λέω ότι προφανώς ο πρόεδρος δεν τα ήξερε όλα αυτά, θα είχε ξεκαθαριστεί το θέμα πριν γίνει η συγκεκριμένη πρόταση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα