Χρυσό βραβείο για το “i-Bank Simple Pay Spot”

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ηλεκτρονική Συνεργασία» έλαβε πριν από μερικές ημέρες η καινοτόμος και πρωτοποριακή υπηρεσία «i-Bank Simple Pay Spot» που αναπτύχθηκε και υλοποιήθηκε κατόπιν στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της RBS.

Η διάκριση για την ΕΤΕ και την RBS «ήρθε» στο πλαίσιο των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2015, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από το περιοδικό Netweek και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αναφορικά με το «i-bank Simple Pay Spot» της Εθνικής Τράπεζας να πούμε ότι η υπηρεσία παρέχει στους καταναλωτές τη δυνατότητα, μέσω ειδικής λειτουργίας, που προσφέρεται αποκλειστικά από τα ταμειακά τερματικά της εταιρείας RBS, να εξοφλούν γρήγορα και απλά στο κατάστημα λιανικής της επιλογής τους, με μετρητά ή με τραπεζική κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική), σχεδόν όλους τους λογαριασμούς που αφορούν ενέργεια-ύδρευση-τηλεπικοινωνίες, καθώς και άλλους ειδικούς λογαριασμούς.

Σε επόμενο στάδιο, θα προστεθούν η πώληση άυλου χρόνου καρτοκινητής, οι μεταφορές χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό, η πληρωμή υποχρεώσεων προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, η αποδοχή πληρωμών μέσω e-Wallet, η αποδοχή discount e-coupons μέσω κινητών κ.ά.

Στο δίκτυο των σημείων i-bank Simple Pay Spot, το οποίο αναπτύσσεται πανελλαδικά στη βάση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της RBS, μπορεί να ενταχθεί κάθε κατάστημα λιανικής, προμηθευόμενο ένα από τα ταμειακά συστήματα της RBS, αυξάνοντας έτσι έσοδα και επισκεψιμότητα.

c0078e4b-23f7-419a-b17b-ee4878675d87

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Γρηγόρης Γιαννούκος εκ μέρους της RBS και ο κ. Άλκης Τρίγκας εκ μέρους της Εθνικής Τράπεζας, ενώ παραλαμβάνουν την αναμνηστική πλακέτα για το χρυσό βραβείο που απονεμήθηκε στο «i-bank Simple Pay Spot», κατά την τελετή απονομής των IT Excellence Awards 2015 στην κατηγορία «Ηλεκτρονική Συνεργασία»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα