“Χρόνια πολλά μαμά”, φωνάζουν οι διάσημες

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΕΒΗ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Η 8η Μαίου είναι μία ξεχωριστή ημέρα, καθώς γιορτάζουν οι μανούλες όλου του κόσμου. Οι διάσημες σπεύδουν να ευχηθούν στις μητέρες τους χρόνια πολλά και ποστάρουν μία φωτογραφία. Άλλες πάλι έγραψαν πολύ συγκινητικά μηνύματα τόσο για τις μανούλες τους όσο και για τα δικά τους παιδιά.

heidi

pantelidaki

karpontini

mariada

karavatou

Η Ρούλα Ρέβη έγραψε ένα συγκλονιστικό σχόλιο αναφέροντας τι πέρασε για να γίνει τελικά μανούλα, αναφέροντας μεταξύ άλλων:
«ΜΑΝΑ….. 2 ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ,ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ,ΕΝΔΟΗΠΑΤΙΚΗ ΧΟΛΟΣΤΑΣΗ,ΖΑΧΑΡΟ, 72 ΜΕΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΗ,72 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΣΤΑ ΤΡΥΠΙΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ 30 ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΩ… ΚΑΠΟΤΕ…..ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ…ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ …….ΜΑΝΑ»!

revi

Εξίσου συγκινητικό και το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου για τη μητέρα της, στο οποίο αναφέρει: “Αν υπάρχει μία φράση που έχω να θυμάμαι πάντα από εσένα, μαμά μου, είναι «Μην ανησυχείς για τίποτα. Όπου κι αν είσαι, ο,τι κ αν σου συμβεί..θα είμαι πάντα δίπλα σου αγαπη μου…”Έγινα 31 κ ακομα εχω ανάγκη την αγκαλιά σου ,την αγαπη σου,την φροντίδα σου…Χρονια πολλά μανούλα μου…χρονια πολλά σ όλες τις υπέροχες μανούλες του κόσμου!💐θα σ αγαπάω για πάντα!”.

kat

Απίστευτη η ομοιότητα για τη Σμαράγδα Καρύδη και την Μπαρ Ρεφαέλι με τις μανούλες τους, στις φωτογραφίες που πόσταραν. Χρόνια πολλά με απίστευτη γλυκύτητα και από τις Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ζέτα Δούκα, Ράνια Θρασκιά, Χριστίνα Μουστάκα.

karudi

refaeli

hatzivasileiou

moystaka

douka

rania

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα