«Χωρίζουν» οι Droulias Brothers; Η απάντησή τους

Με μια μαντινάδα ο Κωνσταντίνος Δρούλιας έδωσε την απάντησή του σε όλους αυτούς που διαδίδουν και με τον τρόπο τους προσπαθήσουν να χωρίσουν τους Droulias Brothers. Τα αδέρφια με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη που έχουν καταφέρει εδώ και μήνες να «ταρακουνήσουν» με την παρουσία τους τη μουσική σκηνή, φαίνεται πώς σε κάποιους έχουν μπει στο μάτι, θέλοντας να τους κάνουν να χωρίσουν τα τσανάκια τους.

Η επιτυχία τους αλλά και το ότι γεμίζουν ασφυκτικά τα μαγαζιά στις εμφανίσεις τους, όπως συνέβη και πριν από λίγες μέρες στο κλαμπ «Boutique» στο Περιστέρι όπου τραγούδησαν σε 1500 άτομα κοινό (όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί), ενώ σε λίγο καιρό ξεκινάνε τις νυχτερινές τους εμφανίσεις σε μεγάλο κέντρο των Αθηνών, έχει θορυβήσει τους κακοθελητές,  Αν και όλα αυτά έχουν φτάσει στα αυτιά του Κωνσταντίνου και Ηλία Δρούλια αλλά και των συνεργατών του, η απάντηση ήρθε δια χειρός του λυράρη με μία μαντινάδα που τους βάζει όλους στη  θέση τους.

«Τα Αδέρφια Δεν Χωρίζονται Η Μοίρα Το Εχει Γράψει Και Οποίος Ανάμεσα Τους Μπει Φωτιά Θα Τον Εκαψει» έγραψε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στο Facebook.

%cf%86%cf%83%cf%86%cf%86%cf%86

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα