Χωρίς κόσμο πέντε παιχνίδια

Τα έκτροπα των οπαδών του στον πέμπτο τελικό θα πληρώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποχρεωθεί να ξεκινήσει τη νέα σεζόν, παίζοντας κεκλεισμένων των θυρών, όχι ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε παιχνίδια.

Σύμφωνα με την απόφαση του αθλητικού δικαστή, οι “ερυθρόλευκοι” τιμωρήθηκαν με τέσσερις αγωνιστικές χωρίς κόσμο για το τελευταίο ματς των τελικών με τον Παναθηναϊκό, συν μία αγωνιστική για τον τρίτο μεταξύ τους τελικό.

Η σεζόν 2017-18 θα ξεκινήσει λοιπόν με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ο Ολυμπιακός θα κληθεί να παίξει πολλά παιχνίδια χωρίς τον κόσμο του, εκτός κι αν η ποινή τους μειωθεί σε δεύτερο βαθμό.

Αναλυτικά, η απόφαση του αθλητικού δικαστή: “Α) για σοβαρά επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσφημιστικά για το άθλημα ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 5.000,00€), β) για υβριστικά συνθήματα που δεν αφορούν φυσικό πρόσωπο, πρόστιμο 1.000,00€ και γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά τη λήξη του αγώνα, πρόστιμο 1.000,00€, για τον ως άνω αγώνα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα