Χωρίς Μασούντ η ΑΕΚ με Ντιναμό

Με ένα σημαντικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αυριανό (15/2, 22:05) πρώτο αγώνα στους «32» του Europa League με τη Ντιναμό Κιέβου. Ο Σοτζέι Μασούντ ταλαιπωρείται από γρίπη, είχε πυρετό, ο οργανισμός του έχει εξασθενήσει και ο Μανόλο Χιμένεθ αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Τη 18άδα επανδρώνουν οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Θλάση Α’ βαθμού ο Κονέ

Ο απεικονιστικός έλεγχος έδειξε πως ο Παναγιώτη Κονέ, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, υπέστη θλάση Α’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους. Με συνέπεια να απουσιάσει τόσο από το αυριανό αγώνα, όσο και από τον επαναληπτικό στο Κίεβο (22/2). Επίσης, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός δεν τον υπολογίζει για τις αναμετρήσεις πρωταθλήματος με Ξάνθη (18/02), Ατρόμητο (26/02), Πανιώνιο (04/03) και τον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΛ (1/03). Ο έμπειρος μέσος θα δώσει αγώνα με το χρόνο, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (11/3).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα