Χώρισαν o Tούρκος πρωταγωνιστής και η Ελληνίδα φοιτήτρια-μοντέλο

Πριν προλάβουμε καλά-καλά να χαρούμε για τον έρωτα του Τούρκου πρωταγωνιστή με την πανέμορφη Θεσσαλονικιά, χώρισαν.

Μετά και τις κοινές βραδινές τους εξόδους που έσταζαν «μέλι», σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του Μπουράκ Χακί, που εδώ και τρεις μήνες βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω του ότι πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Αϊβάζης, ο ηθοποιός και η σέξι φοιτήτρια Οικονομικών Επιστημών, Χαρά Παππά, έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Και ενώ όλα μεταξύ τους ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς, μέσα από την καθημερινότητά τους ανακάλυψαν ότι έχουν μεγάλες διαφορές που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν, όπως χαρακτηριστικά εξηγούν αυτοί που γνωρίζουν τις λεπτομέρειες για τον χωρισμό.

Ο Τούρκος ηθοποιός λατρεύει τις Ελληνίδες, και στο παρελθόν είχε μακροχρόνια σχέση με μία ξανθιά Θεσσαλονικιά dj, με την οποία επίσης χώρισε, λόγω του ότι το διαφορετικό θρήσκευμα τον εμποδίζει στο να σκεφτεί το παραπέρα, δηλαδή τον γάμο, με μία χριστιανή ορθόδοξη Ελληνίδα. Βέβαια, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι στον πρόσφατο χωρισμό του με τη φοιτήτρια έπαιξε ρόλο και μία προσπάθεια επαναπροσέγγισης που γίνεται από την Τουρκάλα πρώην σύντροφό του με την οποία είχαν χωρίσει λίγο πριν έρθει Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα