Ψάχνει τον αντι- Σάμαρη ο Σκίμπε

Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά όσον αφορά το μέλλον μας στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ, είναι αυτό με αντίπαλο την Κύπρο την Παρασκευή στις 21:45 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το 4-1 επί του Γιβραλτάρ δεν θα πρέπει να το λογίζει κανένας, καθώς ο αντίπαλος αποτελούταν από ερασιτέχνες και αυτό το ματς με τους ομοεθνείς μας είναι σαφώς πιο δύσκολο. Η Εθνική μας ομάδα θα κοντραριστεί στο ματς της Παρασκευής στην ουσία με μία μόνο απουσία, αυτή του τραυματία Σάμαρη.

Ο Σκίμπε θέλει να τον αντικαταστήσει με έναν πιο επιθετικογενή ποδοσφαιριστή, τον Παναγιώτη Ταχτσίδη που και καλά τα είχε πάει στο περσινό τελευταίο ματς των ομίλων με την Ουγγαρία και πέντε συναπτά παιχνίδια ως βασικός έχει παίξει στο Καμπιονάτο. Υπάρχει, πάντως και η σκέψη για ένα πιο «μαζεμένο» σχήμα με τον Σταφυλίδη δίπλα στον Γιώργο Μανιάτη στο 4-2-3-1 που προετοιμάζει ο Γερμανός.

Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος θα είναι οι αμυντικοί μας, οι Φορτούνης, Μάνταλος, Μπακασέτας τα επιθετικά χαφ και ο Μήτρογλου στράικερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα