Ψάχνει… τον Ντι Μαρία ο Φαν Γκάαλ!

Με τον δικό του τρόπο εκδήλωσε ο Λουίς Φαν Γκάαλ τη δυσαρέσκειά του για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση του Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Ολλανδός… ψάχνει τον Αργεντινό και την απάντηση στο… «πού βρίσκεται;» έχει να του δώσει ο Λοράν Μπλαν, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον διεθνή παίκτη στο επίκεντρο.

Από «Θέατρο των Ονείρων» επί ημερών του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, το «Ολντ Τράφορντ» έχει μετατραπεί σε «θέατρο σκιών». Ο Λουίς Φαν Γκάαλ φαίνεται να έχει χάσει μερικώς τον έλεγχο, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις με τη δήλωσή του «δεν γνωρίζω ούτε καν που βρίσκεται ο Ντι Μαρία»!

Την απάντηση, ωστόσο, έδωσε ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, ο οποίος γνωρίζει και πολύ καλά μάλιστα. Ο διεθνής Αργεντινός βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για τη μεταγραφή του στη γαλλική ομάδα, γεγονός που είτε αγνοεί ο πολύς Φαν Γκάαλ, είτε σνομπάρει με τον χαρακτηριστικό του τρόπο, προφανώς διότι διαφωνεί με τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ο Μπλαν πάντων ήταν πολύ πιο κατατοπιστικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες στο Σικάγο των ΗΠΑ, λέγοντας: «Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δύο πολύ μεγάλα κλαμπ και οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες, αλλά είμαστε κοντά στο τέλος».

Με αυτόν τον τρόπο απαντήθηκε και η απορία του Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος… έψαχνε για τον παίκτη του!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα