«Ψάχνεται» και πάλι για Αμπέιντ ο Παναθηναϊκός!

Ο Σωτήρης Νίνης δεν κατάφερε να προσφέρει λύσεις στο οργανωτικό κομμάτι του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να αναζητούν τον αντικαταστάτη του, «ψάχνοντας» εκ νέου την περίπτωση του Μεχντί Αμπέιντ από τη Νιούκαστλ.

Στο «τριφύλλι» δεν έχουν μείνει καθόλου ικανοποιημένοι από την παρουσία του διεθνούς Έλληνα μέσου, ο οποίος επέστρεψε ως ελεύθερος στην ομάδα, αλλά δείχνει να βρίσκεται εκτός… τόπου και χρόνου. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει αξιοποιήσει το ταλέντο του και δεν δουλεύει σωστά ώστε να εξελιχθεί ή έστω να επιστρέψει στο επίπεδο που τον «γνώρισαν» οι οπαδοί του «τριφυλλιού» όταν παρουσιάστηκε σε ηλικία 16 ετών από τον Βίκτορ Μουνιόθ.

Ο Γιάννης Αναστασίου πιστεύει στην αξία του Νίνη και είναι διατεθειμένος να του δώσει όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, δεν είναι πρόθυμος να θυσιάσει τους υπόλοιπους παίκτες και την πορεία της ομάδας, προκειμένου να «αβαντάρει» τον διεθνή μέσο. Στην παρούσα φάση η εικόνα που έχει διαμορφώσει είναι αρνητική και εφόσον ο Νίνης δεν μεταμορφωθεί αγωνιστικά, πολύ δύσκολα θα υπάρξει θετική εισήγηση για την παραμονή του. Το συμβόλαιο του Νίνη λήγει το καλοκαίρι, αλλά περιλαμβάνει όρο για αυτόματη ανανέωση από την πλευρά του Παναθηναϊκού, για τρία χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» κινούνται για την κάλυψη της θέσης του επιθετικού μέσου. Εφόσον ο Νίνης δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των παραγόντων και της τεχνικής ηγεσίας, αναζητούνται οι εναλλακτικές λύσεις, μία εκ των οποίων είναι και ο Μεχντί Αμπέιντ. Ο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός απασχολεί σοβαρά τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν κάνει ήδη κάποιες επαφές, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του παίκτη και της ομάδας. Τα νέα που έλαβαν δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, καθώς πηγή στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου χαρακτήρισε δύσκολη την απόκτησή του. Πάντως δεν αποκλείεται τίποτα, οπότε η προσπάθεια θα συνεχιστεί, όπως και η αξιολόγηση του Σωτήρη Νίνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα