«Ψήνει» μεταγραφές και ρεπόρτερ ο Ιμπραΐμοβιτς

Άλλοι… ψήνουν το ψάρι και από τις δύο πλευρές, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προτιμά να «ψήνει» τη μεταγραφή του, αλλά και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι αναζητούν την είδηση για την επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρώην σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας της Σουηδίας για το Euro 2016, εμφανίστηκε αρκετά πιο χαλαρός από την τελευταία φορά που ήρθε αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους.

Ξεκαθάρισε αρχικά πως δεν τίθεται θέμα με πιθανή αποχώρησή του από την εθνική ομάδα, αφού όπως είπε «δεν το έχω σκεφτεί και είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις μου στο Euro», ενώ, κόντρα στις όποιες φήμες «γέννησε» δική του αναφορά στη Μάλμε, τόνισε ότι «είμαι πολύ καλός ακόμα και σε αυτή την ηλικία, για να επιστρέψω στο πρωτάθλημα της πατρίδας μου».

Και κάπου εκεί ήρθε νέα ερώτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ζλάταν, ν’ απαντάει: «Όταν με … κουράσετε και με κουράσουν και οι φήμες, τότε θα σας το πω να το μάθετε»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα