«Ψήνεται γάμος» Σίλβα και Πόρτο για το καλοκαίρι

Μηδαμινές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο αποχώρησης του Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο του Ολυμπιακού τη δεδομένη χρονική περίοδο, παρ’ ότι τα πορτογαλικά ΜΜΕ επιμένουν στην πιθανότητα συνεργασίας του «ερυθρόλευκου>» τεχνικού με την Πόρτο.

Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον των «Δράκων» είναι υπαρκτό και μάλιστα αρκετά σοβαρό, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο τραπέζι έχει πέσει η προοπτική της συνεργασίας από το καλοκαίρι και έπειτα, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν και από τις δύο πλευρές.

Η εφημερίδα Record πάντως επιμένει στην πίεση που ασκεί η Πόρτο στον Μάρκο Σίλβα, παρ’ ότι ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει άμεσα τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, ο Μάρκο Σίλβα ενημερώθηκε από τους «Δράκους» πως στην περίπτωση που ο ίδιος επιμείνει μέχρι τέλους στην απόφασή του να παραμείνει στο «τιμόνι» των πρωταθλητών Ελλάδας, είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μία προσωρινή λύση για τον πάγκο τους μέχρι το καλοκαίρι, ώστε στη συνέχεια να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πορτογαλικής ομάδας, με την προοπτική της πολυετούς συνεργασίας.

Πάντως, όπως επισημαίνει η Record, σε περίπτωση που ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα θελήσει να αναλάβει την Πόρτο, τότε θα έπρεπε να καταβληθεί στη Σπόρτινγκ μία αποζημίωση της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ, βάσει συμφωνητικού που υπογράφτηκε μεταξύ του Πορτογάλου προπονητή και της Σπόρτινγκ το καλοκαίρι, πριν ο Μάρκο Σίλβα λύσει το συμβόλαιό του και αναλάβει τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα