Ψήνεται η επίσημη πρόταση!

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι καλά. Η Μπαρτσελόνα ανακάλυψε το ταλέντο του, τον έφερε στη Μασία, τον έκανε άνδρα και ο Λιονέλ τα κατάφερε μία χαρά, φέρνοντας αναρίθμητους τίτλους στη μεγάλη ομάδα της Καταλονίας. Μήπως, όμως, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Ο 29χρονος σταρ δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός φέτος και αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι ήρθε ένας σχετικός κορεσμός (έχει και τα θεματάκια υγείας). Έφτασε πολύ γρήγορα στην κορυφή του κόσμου και σήμερα ένα χρόνο πριν μπει στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του, δεν έχει άλλα όνειρα. Μήπως ένα καινούριο συναρπαστικό περιβάλλον, με έναν, όμως, γνωστό καθοδηγητή, θα τον βοηθήσουν και πάλι να βρει τον εαυτό του; Ο Πεπ Γουαρδιόλα το πιστεύει και γι’ αυτόν τον θέλει στη Μάντσεστερ Σίτι. Ήδη έχει ενημερώσει τους Άραβες ιδιοκτήτες: «Ζητάτε ή όχι την ευρωπαϊκή πρωτιά και καταξίωση; Ο Μέσι είναι ο άνθρωπός σας».

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, το καλοκαίρι η Σίτι θα προσφέρει 113 εκατομμύρια ευρώ στην  Μπαρτσελόνα για τον Μέσι. Η ρήτρα βρίσκεται στα 250 εκατομμύρια. Με ποσό που δεν είναι ούτε το μισό της ρήτρας θα γίνει μία τέτοια μετεγγραφή; Αν το θέλει ο Μέσι ναι, διότι το 2018 λήγει το συμβόλαιό του, οπότε θα κληθεί σίγουρα για ανανέωση το καλοκαίρι, ίσως και νωρίτερα. Και τότε οι Καταλανοί θα πρέπει να τον δελεάσουν με ετήσιο μισθό κοντά στα 30.000.000 ευρώ, διότι τόσα θα του δώσει η Σίτι! Δίλλημα ε;

Αν ο Μέσι πει όχι στην ανανέωση, τότε το 2018 φεύγει χωρίς ανταλλάγματα αν θέλει. Αν θέλει να μείνει, τότε θα ειδοποιήσει τον Πεπ, δεν θα αφήσει τον φίλο του να ονειρεύεται αδίκως.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα