«Ψήφος» εμπιστοσύνης από τον Πρεμ Γουάτσα

 

«Η ελληνική οικονομία έχει περάσει αρκετές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια. Εκτιμώ ότι η χώρα έχει ξεπεράσει τις περισσότερες προκλήσεις και γι΄ αυτό είμαι αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον που έρχεται».

Μπορεί η παραπάνω δήλωση να μοιάζει βγαλμένη από την επικοινωνιακή φαρέτρα του Μεγάρου Μαξίμου ωστόσο ανήκει –με αρκετή δόση ευγένειας είναι η αλήθεια- στον μεγαλοεπενδυτή, Πρεμ Γουάτσα, που βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της Fairfax Financial Holdings Limited ήταν ο επίτιμος προσκεκλημένος σε εκδήλωση του ασφαλιστικού ομίλου Eurolife ERB, μέτοχος της οποίας είναι η Fairfax και στο πλαίσιο της σχετικής εκδήλωσης αναφέρθηκε εκτενώς στα στοιχεία της ελληνικής αγοράς που όπως εξήγησε την καθιστούν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό.

Σε αυτή την εμπιστοσύνη του μεγαλοεπενδυτή στάθηκε, εξάλλου, και ο πρόεδρος και CEO της Eurolife, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, λέγοντας ότι η «ψήφος» της Fairfax στην ελληνική ασφαλιστική αγορά μέσω της επένδυσής της στον Όμιλο της Eurolife ERB, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, είναι καθοριστική τόσο για τον κλάδο όσο και για την ίδια τη χώρα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα